Asunto Oy Lempäälän Kuljun Kukka

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Aurinkoiset, etelä-/lounaspuolen oleskelupihat sekä lasikatetut terassit. Olohuoneen isot ikkunat, jotka tuovat valoa asuntoon. Toiselta laidaltaan puistoon rajoittuva, yhtiön oma tontti.

Huoneistopohjat ovat yksitasoisia 75m2 ja 97m2 sekä kaksitasoisia 80m2 ja 98m2.

Talojen ulkoseinät sekä huoneistojen väliset seinät ovat laadukkaita POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä.

Yrityksen oma laadunvalvonta ja -dokumentointi takaavat onnistuneen ja korkealaatuisen hankkeen, asiakkaan toiveita kuunnellen. Kohteissamme panostetaan erityisesti kosteudenhallintaan työmaan alusta loppuun.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Yhtiö sijaitsee suositulla Kuljun asuinalueella, koulun ja pelikentän välittömässä läheisyydessä. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös kauppakeskus Ideapark, Marjamäen vauhdilla kasvava yritysalue sekä Kuljun omat palvelut. Moottoritielle pääsee nopeasti ja Tampereelle ajaa vain noin 10 minuuttia. Myös linja-autopysäkille on lyhyt kävelymatka.

Laadukkasti varusteltu

Asunnoista löytyvät vakiona muun muassa integroidut uuni ja mikro sekä induktiotaso. Uuni, astianpesukone ja kylmäkaappi ovat rosterin värisiä. Saunoissa on vakiona lasiseinä, tervaleppäsisustus, led-valaistus sekä pilarikiuas. Terassit ovat lasikatettuja.

Katso vierestä kuvagalleria aiemmin valmistuneista kohteistamme »

Viihdy uudessa kodissa

Asunnoissa on lämmitysmuotona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Pihassa sähköpistokkeella varustettu autopaikka, jonka ohjaus tapahtuu asunnosta. Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu lämmitettävä, lukittava varastotila.

Asunto-osakeyhtiö liitetään Elisan valokaapeliverkkoon, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet ja Elisa Kaapeli-TV:n palvelut.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunto-osakeyhtiö liitetään Lempäälän Lämpö Oy:n kaukolämpöverkkoon, jonka lämpöenergia tuotetaan pääosin uusiutuvalla biologisella metsähakkeella. Jokaisessa huoneistossa energianmittaus.


Omaan kotiisi pääset muuttamaan syksyllä 2019.


Kysy lisää ennakkotietoa kohteesta päivystysnumerosta: 0400 633 301

ASEMAPIIRUSTUS SATELLIITTIKUVA SIJAINNISTA