Asunto Oy Nokian Viikin Puisto

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Omalla tontilla sijaitseva 34 asunnon luhtitalokohde valmistui syksyllä 2020 aivan Nokian keskustan tuntumaan, viihtyisälle ja rauhalliselle alueelle. Asunto-osakeyhtiö sijaitsee Viikin kartanon, Pappilan ja Pyhäjärven kupeessa.

Yhtiöllä on turvallinen rakennusten ympäröimä piha-alue, jossa sijaitsee myös leikkipaikka.

Asunnot ovat tilankäytöltään sekä energiatehokkuudeltaan erinomaisia.

Talojen ulkoseinät, huoneistojen väliset seinät sekä välipohjat ovat laadukkaita puurakenteisia POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Yhtiö sijaitsee suositulla Viikin asuinalueella, Prismakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös Nokian keskusta palveluineen. Moottoritielle pääsee nopeasti ja Tampereelle ajaa vain noin 10 minuuttia. Linja-autopysäkille on lyhyt kävelymatka.

Laadukkasti varusteltu

Asunnoista löytyvät vakiona muun muassa integroitava uuni ja tasoliesi. Eteis- ja keittiötiloissa on lattiamateriaalina kestävä ja tyylikäs vinyylilaatta.

Katso kuvagalleria aiemmin valmistuneista kohteistamme »

Viihdy uudessa kodissa

Asunnoissa on lämmitysmuotona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Pihassa sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu lämmitettävä, lukittava varastotila talousrakennuksesta.

Asunto-osakeyhtiö on liitetty Elisan valokaapeliverkkoon, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet ja Elisa Kaapeli-TV:n palvelut.

Autokatospaikkoja on myynnissä omina osakkeinaan. Myös lisäautopaikkoja on pihassa myynnissä omina osakkeinaan. Näissä hidaslataukseen soveltuvat pistokkeet omilla kulutusmittareilla.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Rakennukset on toteutettu pääosin puurakenteisina pienemmän hiilijalanjäljen saavuttamiseksi. Asunto-osakeyhtiö on liitetty Leppäkosken Lämpö Oy:n kaukolämpöverkkoon. Jokaisessa huoneistossa kulutetun veden mittaus, laskutus käytön mukaan. Huoneistot ovat varustettuja koneellisella talteenottavalla tulo-/poistoilmanvaihdolla.

Hyvä kohde asuntosijoitukseen tai ensiasunnoksi

Asunnot soveltuvat erinomaisesti myös asuntosijoitukseen tai vaikkapa ensiasunnoksi. Sijoittajan eduksi voidaan lukea esimerkiksi kolmen vuoden lyhennysvapaa yhtiölainaosuudesta, pieni hoitovastike sekä uuden asunnon huolettomuus. Katso tästä lisää tietoa asuntosijoittamisesta »

Muutama syy hankkia uusi sijoitusasunto:

1. Huolettomuus

Uusi asunto on suurimmalta osin huoleton vaihtoehto. Aina sijoittaminen vaatii jonkin verran työtä ja hallinnointia, mutta uuden kohteen etuna on se, että tiedossa ei ole suuria tai yllättäviä remonttikustannuksia. Huolellisella suunnittelulla saa pienennettyä vuokrasuhteisiin liittyvät riskit. Eduiksi voidaan laskea myös vuokralaisten kiinnostus uutta asuntoa kohtaan.

2. Verotus

Sijoitusasunnon lainakorot saa vähentää pääomatuloista. Uuden asunnon rahoitusvastikkeen saa vähennettyä vuokratuotosta ja näin optimoitua verohyödyn sijoitukselle. Myös esimerkiksi asunnon hoitovastikkeen saa vähentää verotuksessa.

3. Edullista yhtiölainaa

Pitkä laina-aika, maltillinen korko sekä kolmen vuoden lyhennysvapaa yhtiölainasta takaavat turvallisen perustan sijoituksellesi. Lisäksi pankit lainoittavat sijoitusasuntoja pääsääntöisesti samalla tavalla kuin omaan käyttöön tulevia asuntoja.

4. Sijoitus, jonka arvonnousulla hyvät edellytykset

Asuntojen hintakehitys on vakaampaa kuin esimerkiksi osakkeiden. Tämän kasvavan, loistavalla sijainnila olevan alueen asunnoille on odotettavissa myös arvonnousua.

5. Joustavuus

Pystyt käyttämään sijoitusasuntoa myös omiin tarpeisiisi. Asunto voi elämäntilanteiden mukaan olla välillä omassa käytössä ja välillä vuokralla.

ASEMAPIIRUSTUS POHJAPIIRUSTUS A POHJAPIIRUSTUS B POHJAPIIRUSTUS C POHJAPIIRUSTUS D POHJAPIIRUSTUS E AUTOKATOS TALOUSRAKENNUS JULKISIVUT