Asunto Oy Lempäälän Kanavan Helmi

Myynnissä

Asunto Oy Lempäälän Kanavan Helmi

Hopearaitti 5, 37500 Lempäälä

Asunto Oy Lempäälän Kanavan Helmi rakentuu yhtiön omalle tontille kauniin Hiidenvuolteen rannan tuntumaan, kanavan puistoalueen viereen.

Nykyajan mukavuuksilla varusteltu Kanavan Helmi on rauhallinen paikka, jossa voit nauttia uniikista näkymästä. Kanavan Helmen sijainti on asujalle kuin unelma. Vanajavesi, uintipaikat, golfkenttä, Vaihmalan Hovin palvelut, venesatama, Lempäälän keskustan palvelut…

Paikan huikeita vesistönäkymiä on onnistuttu hyödyntämään erinomaisesti. Korkeista ikkunoista sekä lasitetulta parvekkeelta avautuvat Lempäälän upeimmat näkymät. Tilavat lasitetut parvekkeet ovat todellisia olohuoneen jatkumoita.

OsoiteHopearaitti 5
37500 Lempäälä
TyyppiKerrostalo
TonttiOma tontti
Rakentamisen aloitusKesä 2022
Arvioitu valmistuminenKevät 2023
Kerrosluku5
Asuntojen määrä33
Asuntojen pinta-ala36,5 - 92,5 m²
Asuntotyypit2H + KT
2H + KT + S
3H + KT + S
4H + KT + S

Nykyaikaiset uudet asunnot ovat haluttuja, arvostettuja ja viihtyisiä koteja, joissa on taloudellista ja turvallista asua.

Laadukkaasti suunniteltuja koteja

Kanavan Helmessä on viisi asuinkerrosta ja ne koostuvat kaksioista ja kolmioista aina neljän huoneen asuntoihin saakka. Asuntojen sisustus on klassisen tyylikäs.

Avarat ja viihtyisät olohuoneet ovat tärkeä osa kodin sydäntä. Huoneiden lattiapinnat ovat tyylikästä valkolakattua tammiparkettia.

Asumisen arjen luksusta edustavat mm. korkeat ikkunat, valoisat ja avarat oleskelutilat, moderni talotekniikka ja tasokkaat materiaalit. Viihtyisyyttä kuumiin kesäpäiviin ja öihin tuo huoneistokohtainen viilennys.

Asuinnoissa on Puustellin laadukkaat kalusteet.  Kalusteovissa ja laatikostoissa on vakiona nykyaikaiset sulkeutumisen hidastimet. Keittiöissä on Electroluxin laadukkaat kodinkoneet.

Vakiokalustukseen kuuluvat kaikissa asunnoissa muun muassa jää/pakastinkaappi, erillisuuni, induktiotaso sekä integroidut mikro ja astianpesukone.

Isompien asuntojen keittiöissä on vakiona tyylikkäät saarekkeet ja saarekkeeseen sijoitettuna liesitasoon integroitu, BORA Pure huoneilmaan palauttava liesituuletin. BORA Pure on ehtinyt saada jo useita designpalkintoja kategorioissa innovaatio, korkea laatu, käyttömukavuus ja toiminnallisuus. Niissä myös kylmäkalusteina korkeat jää/viileäkaappi sekä pakastinkaappi. Kalusteisiin integroidut uuni ja mikro sekä astianpesukone.

Tervaleppäpaneelilla sisustetun saunan ja laatoitetun pesuhuoneen välinen seinä on tyylikkäästi lasia ja kiukaana pilarikiuas etäohjauksella. Suihkutiloissa on turvalliset termostaattihanat.

Ykköskerroksesta löytyvät tekniset tilat ja sinne on myös sijoitettu lukittavat varastotilat jokaiselle huoneistolle. Autoilijoille yhtiöstä löytyy autokatospaikkoja ja auton pihapaikkoja. Osa autopaikoista toimii myös latauspaikkoina. Talosta löytyy myös ulkoiluvälinevarasto sekä polkupyörien säilytykseen pyöräkatos. Asunnoissa on Elisan valokuitu sekä Elisa TV:n kaapelitelevision palvelut.

Palvelut helposti läheltä

Kehittyvä Lempäälä palveluineen on tulevaisuuden kasvukeskus ja haluttu asuinpaikka; jopa 2. sijalla Pirkanmaan elinvoimakuntakilpailussa. Nopeat kulkuyhteydet joko junalla tai moottoritietä pitkin Tampereelle sekä Helsingin suuntaan tai lentokentälle Pirkkalaan ovat tärkeä seikka monelle työssäkäyvälle henkilölle.

KUVAGALLERIA

VISUALISOIDUT KUVAT ESITTÄVÄT TAITEILIJAN NÄKEMYSTÄ. RAKENTAJA PIDÄTTÄÄ ITSELLÄÄN OIKEUDEN MUUTOKSIIN.

HUONEISTOLUETTELO JA POHJAKUVAT

LATAA ESITE

Täytä oheinen lomake ja saat sähköpostiisi kohteen myyntiesitteen.

Sähköpostin saapumisessa voi kestää muutama minuutti. Tarkistathan tarvittaessa myös roskapostikansiosi!

LATAA ESITE

[activecampaign form=67 css=0]

Täytä oheinen lomake ja saat sähköpostiisi kohteen myyntiesitteen.

Sähköpostin saapumisessa voi kestää muutama minuutti. Tarkistathan tarvittaessa myös roskapostikansiosi!