Asunto Oy Lempäälän Kuljun Kukka

Kuljuntie 32, 37560 Lempäälä

2019

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Aurinkoiset, etelä-/lounaspuolen oleskelupihat sekä lasikatetut terassit. Tontti rajoittuu puistoon.
Talojen ulkoseinät sekä huoneistojen väliset seinät ovat laadukkaita POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä.
Yrityksen oma laadunvalvonta ja -dokumentointi takaavat onnistuneen ja korkealaatuisen hankkeen, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Yhtiö sijaitsee suositulla Kuljun asuinalueella, koulun välittömässä läheisyydessä. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös kauppakeskus Ideapark, Marjamäen vauhdilla kasvava yritysalue sekä Kuljun omat palvelut. Moottoritielle pääsee nopeasti ja Tampereelle ajaa vain noin 10 minuuttia. Myös linja-autopysäkille on lyhyt kävelymatka.

Laadukas varustelu

Asunnoista löytyvät vakiona muun muassa integroitava uuni ja induktiotaso. Uuni, astianpesukone ja kylmäkaappi ovat rosterin värisiä. Saunoissa on vakiona tervaleppäsisustus, led-valaistus, pilarikiuas ja lasiseinä. Terassit ovat lasikatettuja.

Viihtymistä uudessa kodissa

Asunnoissa on lämmitysmuotona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Pihassa huoneistosta ohjattava, sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu lämmitettävä, lukittava varastotila talousrakennuksesta.
Asunto-osakeyhtiö liitetään Elisan valokaapeliverkkoon, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet ja Elisa Kaapeli-TV:n palvelut.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunto-osakeyhtiö on liitetty Lempäälän Lämpö Oy:n kaukolämpöverkkoon, jonka lämpöenergia tuotetaan pääosin uusiutuvalla biologisella metsähakkeella. Jokaisessa huoneistossa energianmittaus ja laskutus (vesi + lämpöenergia) kulutuksen mukaan.
Kaikkien autopaikkojen sähkötolpat ovat sähköautojen lataamiseen sopivia.