Asunto Oy Lempäälän Pyhäjärven Ranta

Taiteilijankuja 6, 37500 Lempäälä

2022

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Asunto Oy Lempäälän Pyhäjärven Ranta valmistuu 2022 näyttävälle sijainnille hyvien kulkuyhteyksien läheisyyteen Lempäälän Pyhäjärven rantaan. Yhtiön omalle tontille rakentuu neljä upeaa omakotitaloa ja kaksi tyylikästä paritaloa. Asunnot on suunniteltu vastaamaan isommankin perheen tarpeita tai vaikka toimimaan samanaikaisesti etätyöpisteenä kotoa käsin töitä tekevälle pariskunnalle.

Pyhäjärven Rannan asunnoissa on hulppeat puitteet viettää aikaa terassilla ja iltalenkillä upeissa maisemissa. Asumisen arjen luksusta edustavat mm. korkeat ikkunat, valoisat ja avarat oleskelutilat, moderni talotekniikka ja tasokkaat materiaalit.

Talojen ulkoseinät sekä huoneistojen väliset seinät ovat laadukkaita POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä. Yrityksen oma laadunvalvonta ja -dokumentointi takaavat onnistuneen ja korkealaatuisen hankkeen, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Asuntoyhtiö rakentuu Taitelijankujalle lähelle tärkeimpiä arjen palveluita. Lapset pääsevät turvallisesti ja sujuvasti ala- ja yläkouluun vain kilometrin matkan päähän, vanhemmat lapset lukioon noin 1.5 kilometrin päähän. Lempäälän keskustan kaupat ja palvelut sijaitsevat heti vesistön toisella puolella.

Laadukas varustelu

Asunnoissa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Keittiöt kodinkoneineen ja muut kiintokalusteet toimittaa Puustelli. Kalusteovissa ja laatikostoissa on vakiona nykyaikaiset sulkeutumisen hidastimet. Keittiöissä on Electroluxin laadukkaat kodinkoneet sekä vakiona tyylikkäät saarekkeet ja saarekkeeseen sijoitettuna liesitasoon integroitu, BORA Pure huoneilmaan palauttava liesituuletin.

Vakiokalustukseen kuuluvat kaikissa asunnoissa jää-/pakastinkaappi, erillisuuni, induktiotaso sekä integroidut mikro ja astianpesukone. Isommissa asunnoissa vakiona myös tuplakylmäkaapit.

Viihtymistä uudessa kodissa

Pohjaratkaisuja yhdistää avara keittiö, joka yhdistyy asunnon valoisan olohuoneen kautta tilavalle terassille. Myös kylpyhuoneen ja saunan viihtyisyyteen on panostettu: tervaleppäpaneelilla sisustetun saunan ja laatoitetun pesuhuoneen välinen seinä on tyylikkäästi lasia ja kiukaana pilarikiuas etäohjauksella. Suihkutiloissa on turvalliset termostaattihanat.
Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja viihtyisyyttä hellepäiviin tuova jäähdytys.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunnot lämpiävät ekologisesti ja edullisesti maalämmöllä.