Asunto Oy Lempäälän Rantakartano

Hopearaitti 4, 37500 Lempäälä

2021

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Asunto Oy Lempäälän Rantakartano rakentui 2021 yhtiön omalle tontille kauniin Hiidenvuolteen rannalle, kanavan puistoalueen viereen. Nykyaikaiset uudet asunnot ovat haluttuja, arvostettuja ja viihtyisiä koteja, joissa on taloudellista ja turvallista asua.

Rantakartanossa on neljä asuinkerrosta ja ne koostuvat kaksioista ja kolmioista sekä neljän ja viiden huoneen saunallisista asunnoista. Asuntojen sisustus on klassisen tyylikäs.

Paikan huikeita järvinäkymiä on onnistuttu hyödyntämään erinomaisesti. Korkeista ikkunoista sekä tilavalta lasitetulta parvekkeelta avautuvat Lempäälän upeimmat näkymät. Tilavat lasitetut parvekkeet ovat todellisia olohuoneen jatkumoita.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Nykyajan mukavuuksilla varusteltu Rantakartano on rauhallinen paikka, jossa voi nauttia uniikista näkymästä. Rantakartanon sijainti on asujalle kuin unelma. Läheltä löytyy mm. Vanajavesi, uintipaikat, golfkenttä, Vaihmalan Hovin palvelut, venesatama ja Lempäälän keskustan palvelut.

Kehittyvä Lempäälä palveluineen on tulevaisuuden kasvukeskus ja haluttu asuinpaikka. Nopeat kulkuyhteydet joko junalla tai moottoritietä pitkin Tampereelle sekä Helsingin suuntaan tai lentokentälle Pirkkalaan ovat tärkeä seikka monelle työssä käyvälle henkilölle.

Laadukas varustelu

Avarat ja viihtyisät olohuoneet ovat tärkeä osa kodin sydäntä. Huoneiden lattiapinnat ovat tyylikästä valkolakattua tammiparkettia.

Asuinnoissa on Puustellin laadukkaat kalusteet. Muun muassa keittiöiden kalusteovet ovat vaakaviilutettua lakattua tammea. Kalusteovissa ja laatikostoissa on vakiona nykyaikaiset sulkeutumisen hidastimet.

Keittiössä on Electroluxin laadukkaat kodinkoneet. Isompien asuntojen keittiöissä on vakiona tyylikkäät saarekkeet ja keraamiset työtasot. Niissä myös kylmäkaapit ja astianpesukone on verhoiltu tammiviilutetulla kalusteovella.
Vakiokalustukseen kuuluvat kaikissa asunnoissa muun muassa erillisuuni, induktiotaso sekä integroitu mikro.

Asuntojen lämpökäsitellyllä haapapaneelilla sisustetun saunan ja laatoitetun pesuhuoneen välinen seinä on tyylikkäästi lasia ja kiukaana pilarikiuas etäohjauksella. Suihkutiloissa on turvalliset termostaattihanat.

Viihtymistä uudessa kodissa

Asumisen arjen luksusta edustavat mm. korkeat ikkunat, valoisat ja avarat oleskelutilat, moderni talotekniikka ja tasokkaat materiaalit.

Asunnoissa on huonetiloissa vesikiertoinen lattialämmitys ja lisänä sähköinen mukavuuslattialämmitys mm. pesuhuoneissa ja saunoissa sekä erillisissä wc-tiloissa.

Lattialämmitys antaa sisustukselle sijaa ja mukavuutta asumiseen. Lisää viihtyisyyttä kuumiin kesäpäiviin ja öihin tuo huoneistokohtainen jäähdytys.

I-kerroksesta löytyvät väestönsuojatilat, sinne on myös sijoitettu lukittavat varastotilat jokaiselle huoneistolle. Autoilijoille löytyy autokatospaikkoja sekä auton pihapaikkoja. Polkupyörien säilytykseen löytyy pyöräkatospaikkoja.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunto-osakeyhtiön asunnot lämpiävät ekologisesti ja edullisesti maalämmöllä. Kaikkien autokatospaikkojen sähkötolpat ovat sähköautojen lataamiseen sopivia.