Asunto Oy Lempäälän Rantapuisto

Saara Lindin kuja 3, 37500 Lempäälä

2022

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Lempäälän Rantapuiston Asunto Oy:n omalle tontille rakentui vuonna 2022 neljä omakotitaloa ja kaksi paritaloa loistavilla pohjaratkaisuilla, hyvien kulkuyhteyksien päähän Lempäälän tärkeimmistä palveluista.

Asunnoissa on hulppeat puitteet viettää aikaa terassilla tai vaikkapa käydä iltalenkillä upeissa maisemissa. Lempäälän Rantapuisto on loistava paikka asua ja elää niin pienemmän kuin suuremman perheen kesken. Asunnot soveltuvat loistavasti myös pariskunnille, joille koti toimii samanaikaisesti etätyöpisteenä.

Lempäälän Rantapuistoon rakentuneet omakotitalot ja paritalot pitävät sisällään monia asumisviihtyisyyttä lisääviä ratkaisuja. Asumisen arjen luksusta edustavat mm. korkeat ikkunat, valoisat ja avarat oleskelutilat, moderni talotekniikka ja tasokkaat materiaalit.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Lempäälän keskustan kaupat ja palvelut sijaitsevat heti vesistön toisella puolella. Päivittäinen asiointi hoituu vaivattomasti Lempäälän keskustassa.

Lapset pääsevät turvallisesti ja sujuvasti esiopetukseen ja alakouluun Lempoisten koululle 600 metrin päähän. Yläkoululaisilla on matkaa Kanavan koululle vain 1,4 kilometriä. Lempäälän lukio sijaitsee 2,8 kilometrin päässä.

Laadukas varustelu

Asunnoissa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Keittiöt kodinkoneineen ja muut kiintokalusteet toimittaa Puustelli. Kalusteovissa ja laatikostoissa on vakiona nykyaikaiset sulkeutumisen hidastimet. Keittiöissä on Electroluxin laadukkaat kodinkoneet.

Asuntojen keittiöissä on vakiona tyylikkäät saarekkeet ja saarekkeeseen sijoitettuna liesitasoon integroitu designpalkintojakin saanut BORA Pure huoneilmaan palauttava liesituuletin. Kalusteisiin integroidut uuni sekä mikro on sijoitettu komeroon miellyttävälle käyttökorkeudelle.

Vakiokalustukseen kuuluvat kaikissa asunnoissa jää- / pakastinkaappi, erillisuuni, induktiotaso sekä integroidut mikro ja astianpesukone. Isommissa asunnoissa on vakiona myös tuplakylmäkaapit.

Viihtymistä uudessa kodissa

Pohjaratkaisuja yhdistää avara keittiö, joka yhdistyy asunnon valoisan olohuoneen kautta tilavalle terassille. Myös kylpyhuoneen ja saunan viihtyisyyteen on panostettu. Tervaleppäpaneelilla sisustetun saunan ja laatoitetun pesuhuoneen välinen seinä on tyylikkäästi lasia ja kiukaana pilarikiuas etäohjauksella. Suihkutiloissa on turvalliset termostaattihanat.

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja viihtyisyyttä hellepäiviin tuova jäähdytys. Järvimaisemat, parvekkeet, näyttävät terassit ja hyvät kulkuyhteydet tarjoavat jo itsessään luksusta.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunto-osakeyhtiön asunnot lämpiävät ekologisesti ja edullisesti maalämmöllä.