Asunto Oy Lempäälän Apilaniitty

Ketunkulma 2, 37560 Lempäälä

2019

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Aurinkoiset, etelä-/lounaspuolen oleskelupihat sekä lasikatetut terassit. Tontti rajoittuu puistoon. Yhtiöllä on yhteinen, turvallinen sisäpihaalue, jossa sijaitsee myös leikkipaikka.
Talojen ulkoseinät sekä huoneistojen väliset seinät ovat laadukkaita POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Yhtiö sijaitsee suositulla Kuljun asuinalueella, koulun läheisyydessä. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös kauppakeskus Ideapark, Marjamäen vauhdilla kasvava yritysalue sekä Kuljun omat palvelut. Moottoritielle pääsee nopeasti ja Tampereelle ajaa vain noin 10 minuuttia. Myös linja-autopysäkille on lyhyt kävelymatka.

Laadukas varustelu

Asunnoista löytyvät vakiona muun muassa integroitava uuni ja induktiotaso. Uuni, astianpesukone ja kylmäkaappi ovat rosterin värisiä. Saunoissa on vakiona tervaleppäsisustus, led-valaistus ja etäohjattava pilarikiuas. Terassit ovat lasikatettuja.

Viihtymistä uudessa kodissa

Asunnoissa on lämmitysmuotona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Pihassa huoneistosta ohjattava, sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu lämmitettävä, lukittava varastotila talousrakennuksesta.
Asunto-osakeyhtiö on liitetty Elisan valokaapeliverkkoon, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet ja Elisa Kaapeli-TV:n palvelut.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunto-osakeyhtiö on liitetty Lempäälän Lämpö Oy:n kaukolämpöverkkoon, jonka lämpöenergia tuotetaan pääosin uusiutuvalla biologisella metsähakkeella. Jokaisessa huoneistossa energianmittaus ja laskutus (vesi + lämpöenergia) kulutuksen mukaan.
Pihassa on lisäautopaikkoja, joiden sähkötolpat ovat sähköautojen lataamiseen sopivia.