Asunto Oy Nokian Viikin Puisto

Valborginkatu 3, 37100 Nokia

2020

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Omalla tontilla sijaitseva 34 asunnon luhtitalokohde valmistui syksyllä 2020 aivan Nokian keskustan tuntumaan, viihtyisälle ja rauhalliselle alueelle. Asunto-osakeyhtiö sijaitsee Viikin kartanon, Pappilan ja Pyhäjärven kupeessa.
Yhtiöllä on turvallinen rakennusten ympäröimä piha-alue, jossa sijaitsee myös leikkipaikka.

Asunnot ovat tilankäytöltään sekä energiatehokkuudeltaan erinomaisia. Talojen ulkoseinät, huoneistojen väliset seinät sekä välipohjat ovat laadukkaita puurakenteisia POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Yhtiö sijaitsee suositulla Viikin asuinalueella, Prismakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös Nokian keskusta palveluineen. Moottoritielle pääsee nopeasti ja Tampereelle ajaa vain noin 10 minuuttia. Linja-autopysäkille on lyhyt kävelymatka.

Laadukas varustelu

Asunnoista löytyvät vakiona muun muassa integroitava uuni ja tasoliesi. Eteis- ja keittiötiloissa on lattiamateriaalina kestävä ja tyylikäs vinyylilaatta.

Viihtymistä uudessa kodissa

Asunnoissa on lämmitysmuotona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Pihassa sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu lämmitettävä, lukittava varastotila talousrakennuksesta.

Asunto-osakeyhtiö on liitetty Elisan valokaapeliverkkoon, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet ja Elisa Kaapeli-TV:n palvelut.

Autokatospaikkoja on myynnissä omina osakkeinaan. Myös lisäautopaikkoja on pihassa myynnissä omina osakkeinaan. Näissä hidaslataukseen soveltuvat pistokkeet omilla kulutusmittareilla.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Rakennukset on toteutettu pääosin puurakenteisina pienemmän hiilijalanjäljen saavuttamiseksi. Asunto-osakeyhtiö on liitetty Leppäkosken Lämpö Oy:n kaukolämpöverkkoon. Jokaisessa huoneistossa kulutetun veden mittaus, laskutus käytön mukaan. Huoneistot ovat varustettuja koneellisella talteenottavalla tulo-/poistoilmanvaihdolla.

Hyvä kohde asuntosijoitukseen tai ensiasunnoksi

A-talon kaksiot soveltuvat erinomaisesti asuntosijoitukseen tai vaikkapa ensiasunnoksi. Sijoittajan eduksi voidaan lukea esimerkiksi kolmen vuoden lyhennysvapaa yhtiölainaosuudesta, pieni hoitovastike sekä uuden asunnon huolettomuus. Lue lisää asuntosijoittamisesta »