Asunto Oy Lempäälän Niittyleinikki

Ketunkulma 2, 37560 Lempäälä

2018

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Aurinkoiset, etelä-/lounaspuolen oleskelupihat sekä B-talossa lasikatetut terassit. B-talo rajoittuu puistoon. A-talossa (luhtitalo) alakerran asunnoilla on terassi ja oleskelupiha, yläkerran asunnoilla puolestaan on tilava parveke. Yhtiöllä on yhteinen, turvallinen sisäpihaalue, jossa sijaitsee myös leikkipaikka.

Talojen ulkoseinät sekä huoneistojen väliset seinät ovat laadukkaita POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä.

Yrityksen oma laadunvalvonta ja -dokumentointi takaavat onnistuneen ja korkealaatuisen hankkeen, asiakkaan toiveita kuunnellen. Asunnot ovat muuttovalmiita.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Yhtiö sijaitsee suositulla Kuljun asuinalueella, koulun välittömässä läheisyydessä. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös kauppakeskus Ideapark, Marjamäen vauhdilla kasvava yritysalue sekä Kuljun omat palvelut. Moottoritielle pääsee nopeasti ja Tampereelle ajaa vain noin 10 minuuttia. Myös linja-autopysäkille on lyhyt kävelymatka.

Laadukas varustelu

Asunnoista löytyvät vakiona muun muassa integroitava uuni ja induktiotaso. Uuni, astianpesukone ja kylmäkaappi ovat rosterin värisiä. B-talon saunoissa on vakiona tervaleppäsisustus, led-valaistus ja pilarikiuas. B-talon terassit ovat lasikatettuja.

Viihtymistä uudessa kodissa

Asunnoissa on lämmitysmuotona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Pihassa sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu lämmitettävä, lukittava varastotila talousrakennuksesta.
Asunto-osakeyhtiö liitetään Elisan valokaapeliverkkoon, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet ja Elisa Kaapeli-TV:n palvelut.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunto-osakeyhtiö liitetään Lempäälän Lämpö Oy:n kaukolämpöverkkoon, jonka lämpöenergia tuotetaan pääosin uusiutuvalla biologisella metsähakkeella. Jokaisessa huoneistossa energianmittaus.
Yhtiön pihassa on osakkeina myynnissä 6 kpl sähköautoille tarkoitettuja latauspaikkoja!

Hyvä kohde asuntosijoitukseen tai ensiasunnoksi

A-talon kaksiot soveltuvat erinomaisesti asuntosijoitukseen tai vaikkapa ensiasunnoksi. Sijoittajan eduksi voidaan lukea esimerkiksi kolmen vuoden lyhennysvapaa yhtiölainaosuudesta, pieni hoitovastike sekä uuden asunnon huolettomuus. Lue lisää asuntosijoittamisesta »